Magazinul este temporar suspendat.
Vom reveni.

Cosul meu

0 item 0,00 RON

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorii

CAR SYSTEM CHIT SPRAY(PISTOLABIL)1.5KG

65,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Quick overview

CAR SYSTEM CHIT SPRAY(PISTOLABIL)1.5KG este recomandat a se folosi pentru umplerea zonelor valurite, pentru acoperirea urmelor aparute in urma utilizarii abrazivelor si acoperirea porilor aparuti pe componentele de caroserie a masinilor, camioanelor si a utilajelor.
Cantitate:

CAR SYSTEM CHIT SPRAY(PISTOLABIL)1.5KG este un produs bicomponent ce se prezinta sub forma unui chit poliesteric aplicabil cu pistolul ce este usor de slefuit. Produsul are o aderenta foarte buna pe metal, lemn, chit poliesteric sau din compozite (GRP).

 CAR SYSTEM CHIT SPRAY(PISTOLABIL)1.5KG se usuca repede si poate fi folosit atat pentru suprafete mici cat si pentru suprafete mari, iar stratul rezultat este lipsit de pori.

Acest chit pistolabil are o vascozitate foarte buna si o putere de acoperire foarte buna ce permite acoperirea unor suprafete mari de imperfectiuni de la urmele de la abrazive pana la pori. Produsul are o putere mare de acoperire si suprafata se usuca rapida multumita continutului ridicat de solide. Dupa uscare suprafata rezultate este usor structurata ce usureaza verificarea vizuala in momentul utilizarii abrazivelor. Suprafata dura, lipsita de pori si densa este usor de slefuit ceea ce duce la un consum redus de abrazive.

Acest produs nu trebuie aplicat peste filer colorat cu vopsea acrilica, termoplastic sau suprafete de vopsea veche. De asemenea produsul nu trebuie aplicat direct peste aluminiu sau tabla zincata. A nu se folosi pe suprafetele acoperite cu epoxi.

Cele mai bune rezultate se obtin prin aplicarea peste filere.

Date produse

Chit Spray

Ambalaj: cutie metalica de 1,45 kg

Culoare: gri

Densitate: 1.7 g/cm³

Poate fi utilizat pana la 6 luni dupa deschidere daca recipientu este inchis si pastrat la temperaturi de 18 - 20°C

Intaritor

Ambalat in recipient de 50g

Culoare: transparent

Densitate: 1,0 g/cm³

Poate fi utilizat pana la 6-7 luni dupa deschidere daca recipientu este inchis si pastrat la temperaturi de 18 - 20°C

Utilizare

Suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat CAR SYSTEM CHIT SPRAY(PISTOLABIL)1.5KG trebuie sa fie curata, degresata si degresata. Produsul are cea mai buna aderenta pe suprafetele curate de tabla.

Chitul pistolabil se amesteca cu maxim 3,5% intaritor si se omogenizeaza cat mai bine. In caz ca produsul nu este complet omogenizat stratul rezultat poate fi sensibil la umiditate. Daca se doreste ca stratul rezultat sa fie mai subtire iar suprafata mai neteda se va folosi intaritor doar in proportie de 2,5%.

Produsul omogenizat se aplica cu pistolul, folosinduse o duza de 2,5 mm la o presiune de 2-2,5 bari.

Inainte de utilizarea abrazivelor produsul trebuie sa se usuce complet, in aproximativ 3-5 ore dupa aplicare la 20°C. Timpul de uscare se scurteaza in functie de temperatura, astfel:

La 40°C produsul se intareste in 60 de minute

La 60°C produsul se intareste in 30 de minute

La 80°C produsul se intareste in 15 de minute

Slefuirea

Se recomanda ca produsul sa fie slefuit la uscat, in caz ca se doreste slefuirea cu apa este recomandat ca la finalizarea operatiunii apa sa fie lasata sa se evapore complet.

Pentru a se evita aparitia de “basici” din cauza apei se recomanda ca CAR SYSTEM CHIT SPRAY(PISTOLABIL)1.5KG sa fie acoperit cu un strat de minim 35 microni de fuler bicomponent, filer pe baza de epoxi sau echivalent inainte de aplicarea vopselei.

Doar pentru uz profesional.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Write your own review