Magazinul este temporar suspendat.
Vom reveni.

Cosul meu

0 item 0,00 RON

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorii

CAR SYSTEM CHIT PENTRU RUGINA 1.8KG

82,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Quick overview

CAR SYSTEM CHIT PENTRU RUGINA 1.8KG este un chit care previne aparitia ruginii inca de la aplicare. Este un produs indicat pentru a fi aplicat pe zonele cu o probabilitate ridicata de a dezvolta rugina.
Cantitate:

CAR SYSTEM CHIT PENTRU RUGINA 1.8KG este un chit poliesteric bicomponent ce are incluse elemente de protectie anticorozive ce are si o aderenta ridicata pe tabla si suprafete galvanizate. Acest chit poate fi aplicat foarte usor in straturi foarte subtiri asigurand o protectie foarte buna a substraturilor. Protectia la coroziune creste cu 100% in momentul aplicarii CAR SYSTEM CHIT PENTRU RUGINA 1.8KG.

CAR SYSTEM CHIT PENTRU RUGINA 1.8KG este ideal pentru lucrarile la care se acorda o garantie prelungita si pentru lucraririle de restaurare

Caracteristici produs

-          Usor de aplicat

-          Usor de slefuit

-          O aderenta ridicata

-          Vascozitate produsului la 20°C este aceea cu a unei paste

-          Continut VOC: 2004/42/IIB (b) (250) <250g/l

-          Culoare: rosu spre maro

-          Densitate: 1,8 – 1,9 g/cm³

Aplicare produs

Suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat CAR SYSTEM CHIT PENTRU RUGINA 1.8KG trebuie sa fie curata, degresata si uscata. O aderenta superioara se obtine pe suprafetele bine slefuite.

Pastei I se adauga 2-3 % pe volum intaritor si se omogenizeaza. Daca puneti prea mult intaritor pot aparea pete de culoare pe produsul final. Dupa omogenizarea intaritorului pasta poate fi aplicata in urmatoarele 5 minute.

Temperatura pentru declasansarea reactiei cu intaritorul trebuie sa fie de minim +5°C. Dupa aplicare stratul se usuca in 16-30 minute la +20°C. Se recomanda ca suprafata sa fie slefuita la uscat cu abrazive P120 - P320.

Dupa deschidere produsul este utilizabil pentru 6 luni daca a fost pastrat in recipient inchis la temperaturi de 18 - 20° C

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Write your own review