Magazinul este temporar suspendat.
Vom reveni.

Cosul meu

0 item 0,00 RON

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorii

Garanția produselor

Toate bunurile comercializate de către magazinuldevopsea.ro, cu excepția celor resigilate, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi (excepție Bunurile resigilate), în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. În cazul bunurilor vândute și livrate de magazinuldevopsea.ro, certificatele de garanție fie sunt emise direct de producător, în cazul în care acesta are o rețea de service națională, fie sunt emise de către magazinuldevopsea.ro, dacă este cazul. 

Pentru o corectă comunicare a certificatului de garanție aferent produselor din comandă, cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi existente în Cont.

Prin această modalitate de comunicare, Cumpărătorul, accesând Contul său de pe www.magazinuldevopsea.ro, va deține o evidență a certificatelor de garanție emise de magazinuldevopsea.ro, putându-le salva și arhiva la rândul său în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.

În cazul certificatelor de garanție emise de producători, Bunul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate pentru rezolvarea garanției.

Lipsa certificatului de garanție al Bunului trebuie semnalata în maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la recepția mărfii pe adresa: contact@magazinuldevopsea.ro. 

Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

În cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garanție este emis de către magazinuldevopsea.ro, iar garanția poate să acopere o perioadă diferită față de perioada de garanție a aceluiași Bun nou, sigilat. Perioada de garanție este specificată în certificatul de garanție pentru fiecare Bun resigilat în parte. Condițiile de utilizare, manipulare și transportare a unui Bun resigilat sunt aceleași cu cele de la produsele sigilate și beneficiază de aceleași servicii dacă nu este stipulat altfel în pagina produsului.